Activiteiten

Coaching

Veel verenigingen lopen tegen een zelfde probleem aan. Er zijn veel enthousiaste vrijwilligers maar de juiste kennis en begeleiding voor deze groep ontbreekt.


JG Sports zorgt voor goede begeleiding van trainers en coaches en kan zelfs volledige trainingsprogramma's aanleveren en interessante cursussen voor coaches organiseren.


Bent u juist opzoek naar een trainer of coach? Ook hier faciliteert JG Sports in! Wij leveren verschillende trainers en coaches voor verschillende niveaus!

Clinincs

JG Sports organiseert clinics voor veel verschillende doelgroepen. Een clinic wordt altijd afgestemd op het niveau van de groep en de wensen van de groep.


Door ons grote bestand aan trainers kunnen wij ten alle tijden een goede match maken tussen de groep en de staff!


De soorten clinics die wij geven zijn zeer divers. Zo organiseren wij bijvoorbeeld clinics speciaal voor de jeugd of speciaal voor keepers. Maar ook een clinic met de speciale begeleiding van een international is bij ons mogelijk!

Events

Voor het organiseren van een event is het altijd belangrijk om te kijken wat het doel is van het event. Op deze manier zorgen wij er altijd voor dat onze events volledig op maat gemaakt zijn.


Bij onze events staat samen leren en samenwerken altijd centraal. Door ervoor te zorgen dat groepen samen doelen bereiken ontstaat er onderling vertrouwen en respect.


De mogelijkheden voor onze events zijn heel divers. We organiseren bootcamps, teambuilding activiteiten en complete hockeykampen.